Palvelemme teitä Lääkärikeskus Pihlajalinna Tavastian tiloissa, 4. kerroksessa.

Osoite: Urho Kekkosen katu 4-6 E, 4. kerros.

Lauantaisin ja sunnuntaisin sisäänkäynti A-oven kautta, ovisummeria soittamalla.

(A-ovi sijaitsee levykauppa Keltaisen Jäänsärkijän vasemmalla puolella.)

Katso karttalinkki Fonectan kartalta: https://www.fonecta.fi/kartat/urho%20kekkosen%20katu%204-6,%2000100%20helsinki


Toimisto on avoinna arkisin klo 9:30-15:30. Ollessamme varattuja tai toimisto suljettu, puhelu ohjautuu palvelukeskukseen. Voitte jättää palvelukeskukseen soittopyynnön, viestin tai varata ajan silmälääkärille. (Huom! Ei ajanvarausta julkisen sektorin maksusitoumuksella!) Vastaanottokäynnille on hyvä varata aikaa noin tunti varatun ajan pituudesta huolimatta.  Huomioittehan, että useimmiten silmiin laitetaan mustuaista laajentavat tipat, mikä voi vaikeuttaa autolla ajamista ja aiheuttaa häikäistymistä etenkin aurinkoisella säällä.

Asiakkaat, joilla on julkisen sektorin maksusitoumus

Ethän varaa aikaa netistä, mikäli sinulla on julkisen sektorin maksusitoumus! Maksusitoumuksen saavuttua, varaamme Teille ajan ja lähetämme tiedon ajanvarauksesta postitse tai tekstiviestillä. Tiedustelut numerosta 09-2784840.

Ajan peruuttaminen

Mikäli et jostain syystä pääsekään varaamallesi vastaanottokäynnille, ilmoitathan siitä puhelimitse viimeistään edellisenä päivänä klo 15:30 mennessä. Peruuttamattomasta tai myöhässä perutusta ajasta pidätämme oikeuden periä osan käyntimaksua.

Peruuta aika puhelimitse (09) 278 4840
tai sähköpostilla osoitteessa info@silmalaakarit.fi